Summary

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΧΡΗΣΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ELEARNING

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς.

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών - Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών» και το δ.τ. «EUROPALSO» που εδρεύει στην Ακαδημίας 98-100 Πλατεία Κάνιγγος, με την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας europalso@europalso.gr (εφεξής καλούμενος “EUROPALSO”), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας elearning.

 

Η EUROPALSO με στόχο να διευρύνει περαιτέρω την επιμόρφωση των μελών του και των μαθητών τους αλλά και των υπολοίπων στελεχών του μέσα από το σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (elearning), παρέχει την πλατφόρμα elearning με multi tenant αρχιτεκτονική παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε Κέντρο Ξένων Γλωσσών μέλος του EUROPALSO να χρησιμοποιεί και να επωφεληθεί από τις εκπαιδευτικές της δυνατότητες.

Full policy

1.       Προσωπικά δεδομένα - Ορισμός

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

 

2.       Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων – Ορισμός

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

3.       Περιεχόμενο και χρήση πλατφόρμας elearning

·         Η πλατφόρμα περιέχει ασκήσεις διαφόρων τύπων, όπως πολλαπλές επιλογές, συμπλήρωση κενών, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, διαγωνίσματα (test) ποικίλης έκτασης και αντικειμένου, πάντοτε προσαρμοσμένα στο επίπεδο του μαθητή. Στον μαθητή δίνεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να έχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα ασκήσεων από την τάξη της Α junior έως και την τάξη του Proficiency.

·         Με τη συμμετοχή του στη λύση των ασκήσεων και των διαγωνισμάτων, ο μαθητής βαθμολογείται και το αποτέλεσμα που προκύπτει καταχωρείται στον ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο που διατηρείται στην πλατφόρμα για το όσο διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός του χρήστη.

·         Στο πλαίσιο της πλατφόρμας elearning πραγματοποιείται διαδραστική επικοινωνία μόνο μεταξύ του μαθητή και του Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Ο μαθητής δεν δύναται να επικοινωνήσει μέσω της πλατφόρμας με κανένα άλλο πρόσωπο, ήτοι ούτε με άλλους μαθητές του ιδίου ή διαφορετικού Κέντρου Ξένων Γλωσσών, ούτε με διδάσκοντες άλλου Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

·         Η EUROPALSO αποδίδει σε κάθε Κέντρο Ξένων Γλωσσών μέλος του, το οποίο επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα, συγκεκριμένους κωδικούς. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών διατηρεί τους απαραίτητους κωδικούς για χρήση αυτών από τους διδάσκοντες ώστε να συνδεθούν με την πλατφόρμα (να κάνουν login) και να έχουν το ρόλο του διαχειριστή (manager) των λοιπών κωδικών που αποδίδονται στους μαθητές, ώστε να πραγματοποιείται η διαδραστική εκπαιδευτική διαδικασία. Τα στοιχεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών που καταχωρούνται στην πλατφόρμα είναι το όνομα χρήστη και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

·         Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών αποδίδει σε κάθε μαθητή που επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα συγκεκριμένο κωδικό για να συνδεθεί με αυτήν (να κάνει login). Τα στοιχεία του χρήστη/μαθητή που καταχωρούνται στην πλατφόρμα είναι το όνομα χρήστη και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

·         Η σύνδεση του μαθητή με την πλατφόρμα elearning πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και κατ΄ επιλογή του μαθητή και από τον δικό του υπολογιστή. Στην περίπτωση που ο μαθητής αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα elearning μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή δικτύου εκτός του Κέντρου Ξένων Γλωσσών θα πρέπει να λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για την ασφαλή χρήση της.  

·         Κατά τη χρήση της πλατφόρμας elearning δεν παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες/μαθητές επικοινωνίας/πρόσβασης στο  Διαδίκτυο.

 

4.       Δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας elearning που τυγχάνουν επεξεργασίας

·         Τα στοιχεία του χρήστη/μαθητή που καταχωρούνται στην πλατφόρμα elearning είναι το όνομα χρήστη, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι βαθμολογίες των ασκήσεων και των διαγωνισμάτων.

Στο πλαίσιο χρήσης της πλατφόρμας, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών δεν αντιστοιχεί στον κωδικό του χρήστη/μαθητή το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του μαθητή, π.χ. λαμβάνει το όνομα «Student1».

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που αποδίδεται στον χρήστη/μαθητή από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών αποτελείται από το όνομα χρήστη και το όνομα χώρου (domain name) του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή της EUROPALSO, π.χ. student1@europalso.gr.

Επομένως, δεν ταυτοποιείται ο χρήστης/μαθητής της πλατφόρμας και δεν τυγχάνουν επεξεργασίας τα ανωτέρω Δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα του στο πλαίσιο χρήσης της εν λόγω πλατφόρμας.

Οι μαθητές δεν θα πρέπει κατά τη χρήση της πλατφόρμας να αντικαθιστούν το όνομα χρήστη και την ηλεκτρονική διεύθυνση που τους αποδίδει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών με τα πραγματικά ονόματά τους ή τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών δύναται να εξάγει από την πλατφόρμα elearning τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα των ασκήσεων και των διαγωνισμάτων των χρηστών/μαθητών και να τα καταχωρεί στον έντυπο ή στον ηλεκτρονικό φάκελο που διατηρεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών για τον μαθητή για να τα επεξεργαστεί περαιτέρω στο πλαίσιο της διδασκαλίας και της εκπαίδευσης που παρέχει στους μαθητές του.

·         Τα στοιχεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών που καταχωρούνται στην πλατφόρμα elearning είναι το όνομα χρήστη, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

·         Τα αρχεία καταγραφής (logs) εισόδου και εξόδου του χρήστη από την πλατφόρμα elearning.  

·         Δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Cookies (π.χ. IP). Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών κατά τη χορήγηση των κωδικών στους χρήστες/μαθητές της πλατφόρμας elearning λαμβάνει τη συγκατάθεσή τους, η οποία δύναται να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση που το Κέντρο Ξένων Γλωσσών χορηγεί κωδικό σε ανήλικο, κάτω των 18 ετών, χρήστη της πλατφόρμας elearning λαμβάνεται η συγκατάθεση του γονέα (νοείται και ο κατά περίπτωση νομίμως ασκών τη γονική μέριμνα).

 

5.       Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων

Δύναται να τύχουν επεξεργασίας στο πλαίσιο χρήσης της πλατφόρμας elearning, με σκοπό την παροχή πληρέστερων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, τα Δεδομένα των :

·         μαθητών, κατόπιν συγκαταθέσεως αυτών, όπως αναφέρεται ανωτέρω υπό σημείο 4

·         Φροντιστηρίων, στο πλαίσιο εκτέλεσης της συμβατικής σχέσης, είτε μεταξύ EUROPALSO – Κέντρου Ξένων Γλωσσών, είτε μεταξύ Κέντρου Ξένων Γλωσσών - διδασκόντων

 

6.       Πρόσβαση στα Δεδομένων των χρηστών της πλατφόρμας elearning

Πρόσβαση στα Δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας έχει :

·         το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της ΕUROPALSO, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας,

·         το Κέντρο Ξένων Γλωσσών (μόνο για τους δικούς του μαθητές που είναι χρήστες της πλατφόρμας)

·          η εταιρεία WIDE Services, η οποία παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης και βοήθειας ως προς τη χρήση της πλατφόρμας και ως Εκτελών την Επεξεργασία για λογαριασμό της EUROPALSO δεσμεύεται συμβατικά :

·         να τηρεί εχεμύθεια,

·         να μη αποστέλλει σε τρίτους Δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας χωρίς την άδεια της ΕUROPALSO,

·         να λαμβάνει κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,

·         να συμμορφώνεται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR)

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας της WIDE Services παρέχονται μέσω του Data Center Azure της εταιρείας Microsoft Corporation, που βρίσκεται εντός Ε.Ε. 

 

Δεν αποστέλλονται Δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας elearning εκτός Ε.Ε.

 

7.       Διαγραφή των Δεδομένων των χρηστών

Τα Δεδομένα που παρέχονται από τους χρήστες θα διατηρούνται στην πλατφόρμα elearning μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός του κάθε χρήστη, εκτός εάν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεων της EUROPALSO.

 

Για το χρόνο διατήρησης των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies μπορείτε να ενημερωθείτε από την Πολιτική Cookies.

 

8.       Ασφάλεια των Δεδομένων

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων των χρηστών από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

 

9.       Ορθή Χρήση της πλατφόρμας

Οι χρήστες της πλατφόρμας elearning δεν επιτρέπεται να προβούν σε οιαδήποτε αθέμιτη χρήση της πλατφόρμας, αλλοίωσης ή άλλου είδους επέμβασης στο περιεχόμενο ή στο λογισμικό της, καθώς και σε οιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της τεχνολογικής της αρτιότητας και λειτουργικότητας. Περαιτέρω, δεν επιτρέπεται η ανάσυρση, αντιγραφή και περαιτέρω χρήση μέρους ή και του συνόλου του περιεχομένου της πλατφόρμας ή οιαδήποτε χρήση πέρα από αυτήν που υποδεικνύεται από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

 

10.   Δικαιώματα των χρηστών της πλατφόρμας

Οι χρήστες της πλατφόρμας elearning έχουν τα δικαιώματα:

§  πρόσβασης στα Δεδομένα τους

§  διόρθωσης ανακριβών Δεδομένων

§  διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη

§  φορητότητας των Δεδομένων

§  περιορισμού της επεξεργασίας

§  εναντίωσης/ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων  

 

11.   Άσκηση Δικαιωμάτων που αφορούν τα Δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας

Οι χρήστες της πλατφόρμας elearning μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματα τους που αφορούν τα προσωπικά τους Δεδομένα με την υποβολή με αποστολή σχετικής επιστολής είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της EUROPALSO (Ακαδημίας 98-100, Πλατεία Κάνιγγος Τ.Κ.: 10677 Αθήνα) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της (europalso@europalso).

Η EUROPALSO απαντάει στα Αιτήματα των χρηστών της πλατφόρμας elearning δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1)  μηνός από τότε που θα λάβει το Αίτημα. Αν, όμως, το Αίτημα είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων δύο (2)  μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματά είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς τους χρήστες.

Σε περίπτωση που δεν λάβουν απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβουν δεν ήταν ικανοποιητική ή το ζήτημα τους δεν έχει επιλυθεί, μπορούν να απευθυνθούν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

 

12.   Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων των χρηστών

Η EUROPALSO δε λαμβάνει αποφάσεις, ούτε προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων των χρηστών της πλατφόρμας.

 

13.   Εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων των χρηστών

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα των χρηστών είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

 

14.   Ενημέρωση για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής

Η παρούσα Πολιτική ενημερώνεται όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο τυγχάνουν επεξεργασία τα Δεδομένα των χρηστών, θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της EUROPALSO η επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα ειδοποιηθούν οι χρήστες με κάθε πρόσφορο τρόπο.

 

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την Παρούσα Πολιτική, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την EUROPALSO στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.

 

 

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις    30/07/2018

Summary

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας για τα Cookies


Η πολιτική των Cookies μας, εξηγεί τα cookies, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα cookies, τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται τρίτα μέρη με τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies.

Διαβάστε αυτή την πολιτική σε συνδυασμό με την πολιτική μας περί απορρήτου, η οποία περιέχει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών προσωπικών δεδομένων και των διαφόρων δικαιωμάτων σας.

Full policy

Τι είναι τα cookies?

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Ένα αρχείο cookie αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επιτρέπει στον ιστότοπο ή σε τρίτο να σας αναγνωρίσει και να διευκολύνει την επόμενη επίσκεψή σας ώστε ο ιστότοπος να σας είναι πιο χρήσιμος. Τα Web beacons είναι μικρά αρχεία γραφικών που συνδέονται με τους διακομιστές μας και μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τη χρήση του ιστοτόπου μας και των συναφών λειτουργιών. Τα cookies και τα web beacons μας επιτρέπουν να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά και να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

Τα cookies μπορούν να είναι "μόνιμα" ή "συνεδρίας".

Πώς χρησιμοποιεί τα cookies το Moodle

Όταν χρησιμοποιείτε και έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο, μπορεί να τοποθετήσουμε ένα αριθμό αρχείων cookie στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Το Moodle χρησιμοποιεί ή μπορεί να χρησιμοποιεί cookies ή / και web beacons για να μας βοηθάει να προσδιορίσουμε τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, τον τύπο περιεχομένου και τις ιστοσελίδες στις οποίες συνδέεται ένας χρήστης του ιστοτόπου μας, το χρονικό διάστημα που κάθε χρήστης ξοδεύει σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του ιστότοπού μας, και τις συγκεκριμένες λειτουργίες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Στο βαθμό που τα δεδομένα των cookie αποτελούν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία, επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας.

Χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα cookies περιόδου λειτουργίας και μόνιμα cookies στον ιστότοπο. Επίσης χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους cookie για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου:

  • Βασικά cookies. Απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστοτόπου. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα βασικά cookies για την ταυτοποίηση των χρηστών, την αποτροπή δόλιας χρήσης των λογαριασμών των χρηστών ή την καλύτερη απόδοση των λειτουργιών του ιστότοπου.
  • Cookies ανάλυσης / απόδοσης. Μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να μετρήσουμε τον αριθμό των επισκεπτών και να δούμε πώς μετακινούνται οι επισκέπτες γύρω από τον ιστότοπο κατά τη χρήση του. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου.
  • Cookies λειτουργικότητας. Χρησιμοποιούνται για να σας αναγνωρίσουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε το περιεχόμενό μας για εσάς, να σας υποδεχτούμε με το όνομα σας και να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας (για παράδειγμα, την επιλογή της γλώσσας ή της περιοχής σας).
  • Στοχευμένα cookies. Καταγράφουν την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, τις σελίδες που έχετε επισκεφθεί και τους συνδέσμους που ακολουθήσατε. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουμε τον ιστότοπο πιο συναφή με τα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους για το σκοπό αυτό.

Cookies τρίτων μερών

Εκτός από τα δικά μας cookies, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε διάφορα cookie τρίτων μερών για να αναφέρουμε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του ιστότοπου και να βελτιώνουμε τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

·         Cookies παρακολούθησης. Ακολουθούν τη συμπεριφορά σας στο ιστότοπο και συνδέονται με άλλες μετρήσεις που επιτρέπουν την καλύτερη κατανόηση των συνηθειών χρήσης.

·         Cookies βελτιστοποίησης. Επιτρέπουν την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της μετατροπής χρηστών από διαφορετικά κανάλια μάρκετινγκ για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά τους.

·         Cookies συνεργατών. Παρέχουν μετρήσεις μάρκετινγκ στους συνεργάτες μας σχετικά με τη μετατροπή χρηστών, ώστε να μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις πληρωμένες προσπάθειες μάρκετινγκ τους.

Ποιες είναι οι επιλογές σας σχετικά με τα cookies;

Αν θέλετε να διαγράψετε τα cookies ή να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού να διαγράψει ή να απορρίψει τα cookies, επισκεφθείτε τις σελίδες βοήθειας του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι εάν διαγράψετε τα cookies ή αρνηθείτε να τα δεχτείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες ή όλες τις λειτουργίες που προσφέρουμε. Ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε, να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας και ορισμένες από τις σελίδες μας ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.